Beschrijving Ons vakantiehuis is ingericht voor 9 personen. Wifi is gratis in het hele huis. Slaapkamers Er zijn in totaal 5 slaapkamers: 4 kamers met 2 bedden en een kamer met 1 bed. Iedere kamer heeft televisie ProximusTV. Badkamers Er zijn in totaal 4 badkamers. Iedere badkamer beschikt over een wc en een douche. Keukens Er staan 2 keukens tot uw beschikking om uw heerlijke gerechten te bereiden. Beide keukens hebben een koelkast, een oven, een microwave, een afwasmachine, een vitro-keramische kookplaat alsmede een koffiezetapparaat en een broodrooster. Vaatwerk is aanwezig. Zitkamers Twee zithoeken nodigen uit tot ontspanning met een TV, een grote bank en een bar (drankjes niet inbegrepen). Speelkamer U heeft ook de beschikking over een fitnessruimte (fiets, roeimachine, loopband …), een biljart, een tafelvoetbal, een flipperkast en verschillende gezelschapsspellen. Wasruimte Onze wasruimte heeft een wasmachine, een droogmachine, een strijkbout etc … Buitenvoorzieningen Buiten vindt u een jacuzzi voor 5 personen en een ping-pong tafel. Er zijn twee verhoogde terrassen en een overdekt terras met buitenmeubilair. Parking Teneinde u zo goed mogelijk te ontvangen bieden wij twee garages van 15 m2: een binnengarage voor twee auto’s en parkeergelegenheid buiten voor 4 auto’s. 2021-02-24 12:00:00 https://www.gitelesbonsamis.be/upload/gite-les-bons-amis-bfb8c3-large.jpg
Beschrijving

Beschrijving

Vanaf €65 per nacht per persoon

Reserveringen zijn vereist voor minimaal 5 personen.

Badkamer- en bedlinnen niet voorzien.

Ons vakantiehuis is ingericht voor 9 personen. Wifi is gratis in het hele huis.

Slaapkamers

Er zijn in totaal 5 slaapkamers: 4 kamers met 2 bedden en een kamer met 1 bed. Iedere kamer heeft televisie ProximusTV.

Badkamers

Er zijn in totaal 4 badkamers. Iedere badkamer beschikt over een wc en een douche.

Keukens

Er staan 2 keukens tot uw beschikking om uw heerlijke gerechten te bereiden. Beide keukens hebben een koelkast, een oven, een microwave, een afwasmachine, een vitro-keramische kookplaat alsmede een koffiezetapparaat en een broodrooster. Vaatwerk is aanwezig.

Zitkamers

Twee zithoeken nodigen uit tot ontspanning met een TV, een grote bank en een bar (drankjes niet inbegrepen).

Speelkamer

U heeft ook de beschikking over een fitnessruimte (fiets, roeimachine, loopband …), een biljart, een tafelvoetbal, een flipperkast en verschillende gezelschapsspellen.

Wasruimte

Onze wasruimte heeft een wasmachine, een droogmachine, een strijkbout etc …

Buitenvoorzieningen

Buiten vindt u een jacuzzi voor 5 personen en een ping-pong tafel. Er zijn twee verhoogde terrassen en een overdekt terras met buitenmeubilair.

Parking

Teneinde u zo goed mogelijk te ontvangen bieden wij twee garages van 15 m2: een binnengarage voor twee auto’s en parkeergelegenheid buiten voor 4 auto’s.

Contactez-nous


Nous rassemblons et traitons les données à caractère personnel reçues de votre part via ce formulaire dans le cadre de la gestion de nos clients, de notre comptabilité et de notre marketing direct. En remplissant ce formulaire, vous donnez expressément votre accord à ce traitement (cochez la case « opt-in » ci-dessous). Vos données à caractère personnel ne seront transmises et conservées que dans la mesure et la durée rendues nécessaires par les finalités susnommées. Vous avez un droit de consultation, rectification, suppression et regard sur ces données. Le responsable du traitement est l’entreprise Gite Les Bons Amis (Rue De La Clinique 10, 4850 Moresnet-Chapelle). Pour de plus amples informations, vous pouvez consulter notre Data Protection Notice sur notre site Internet https://www.gitelesbonsamis.be/fr/mentions-legales.html.